fbpx
Naam Sophie Post
Geboren 03 mei 1996
Woonplaats Apeldoorn

De Recruitment Marketeer die je zoekt!

Organisaties en sollicitanten helpen bij het écht laten zien wie ze zijn door middel van cv's en vacatures met een uniek visueel design. Daar word ik blij van!

Mijn ervaring

Recruitment Marketeer
3 jaar ervaring als Recruitment Marketeer

Mijn opleiding

Arbeid & Organisatie Psychologie
Vrije Universiteit van Amsterdam

Mijn vaardigheden

Online Marketing, Vacature Marketing, (Social) Advertising, Video Marketing, cv-selectie, interviewen, selectie, nieuwe concepten ontwikkelen.

Mijn competenties

Ambitieus, initiatiefrijk, resultaatgericht, sociaal, loyaal, betrokken, assertief, doorzetter, sensitief, accuraat.

Na een ellenlange vlucht kwam in dan eindelijk aan in Melbourne. Ik heb hier voor mijn minor een half jaar gestudeerd. Wat een ervaring! Studeren, veel nieuwe mensen leren kennen uit allemaal verschillende landen, feesten, rondreizen met een caravan, veel natuurgebieden gezien... Kortom, het was fan-tas-tisch!
Ik ontwikkel nieuwe concepten binnen LEV, zoals visuele vacatures en visueel-cv. Ik word altijd enthousiast van het bedenken van nieuwe concepten. Hoe kan het anders en beter? Dit alles opbouwen vanuit niets is zeker een uitdaging, maar daar krijg ik wel de meeste energie van!
Zoveel mooie plekken op de wereld en nog zoveel plekken waar ik naartoe wil! Deze foto is gemaakt op 1 van de Fiji-eilanden. Een onbewoond eiland waar we de hele dag mochten snorkelen en heerlijk eten. Bijzondere ervaring!
Naast mijn werk voor LEV help ik andere bedrijven met online marketing vraagstukken. Voor de Boxing Company ben ik bijvoorbeeld verantwoordelijk voor hun social media kanalen. Tof om te doen en erg tevreden met de resultaten!
Zonnetje in je gezicht, hele dag dansen op heerlijke muziek, vrienden om je heen... Een festival in de zomer word ik altijd blij van!
Sinds de pandemie heb ik fotograferen helemaal ontdekt! Leuk om een mooie compositie te bedenken, leren over het gebruik van licht, foto's bewerken... Ik kan hier uren mee bezig zijn. Ik maak graag foto's van mensen, interieur & producten.
“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.
Continu verbeteren en nieuwe dingen leren, daar
krijg ik energie van!”

Mijn toegevoegde waarde

Wat breng ik jullie?

Vertel hier kort waar je goed in bent. Wat is jouw toegevoegde waarde voor de organisatie? Spits dit toe op de organisatie en functie waarop je solliciteert. Bekijk nog eens de vacaturetekst. Op welke vaardigheden wordt de nadruk gelegd? Omschrijf hier hoe jij dat gaat toevoegen aan de organisatie.

Wat brengen jullie mij?

Vertel hier kort waarom de organisatie waar je solliciteert zo aantrekkelijk is voor jou en wat je hoopt te vinden daar. Denk aan fijne collega’s, dichterbij huis werken, ontwikkelen bepaalde vaardigheden, opleidingsmogelijkheden, goede werksfeer, nieuwe branche leren kennen etc.

Mijn persoonlijkheid

Introvert
Extravert

Ik kijk altijd eerst de kat uit de boom, maar eenmaal op mijn gemak ben ik sociaal en openhartig. Ik houd van contact met andere mensen, maar vind vooral de afwisseling fijn. Soms even alleen op mezelf zijn vind ik ook belangrijk.

Zakelijk
Empathisch

Ik kan wel erg competitief zijn, maar ik houd altijd oog voor anderen. Ik ben behulpzaam, kan goed luisteren en ik ben oprecht bezorgd over anderen.

Hoofdlijnen
Details

Ik houd altijd wel van de details! Ik ben van nature erg geordend en ga altijd systematisch te werk. Voor veel dingen heb ik een lijstje en ik ben altijd goed voorbereid.

Gevoelig
Stressbestendig

Ik zou mezelf wel omschrijven als een gevoeliger persoon. Dit betekent niet dat ik niet tegen stress of negatieve emoties kan, maar emoties komen bij mij wel meer binnen. Dit is vooral in mijn persoonlijke leven. Zakelijk gezien kan ik juist wel goed tegen werkdruk en stress.

Behoudend
Vernieuwend

Niets zo leuk als nieuwe ideeën verzinnen en uitvoeren! Ik loop altijd over van nieuwe ideeën en ben altijd op zoek naar hoe alles anders en beter kan. Ik heb veel verschillende interesses en leer en ontdek graag nieuwe dingen.

Mijn carrièrepad

Jun 2021 - heden

Co-Founder

visueel-cv

Vind je het ook zo lastig om een goed en onderscheidend cv te maken? Een cv waarmee je echt laat zien wie je bent en wat je kan? Dat hebben we vaker gehoord.

Zonder een goed cv krijg je geen uitnodigingen voor een gesprek en dus ook niet de baan die je zo graag wilt hebben. Je blijft zitten waar je zit en komt niet vooruit.

Maar dat kan anders…

Welkom bij visueel-cv! Een plek waar jij als sollicitant kan laten zien wie je echt bent. Foto’s, video’s, een fris ontwerp… Alles is aanwezig om jou te helpen jezelf te laten zien. Makkelijk in gebruik, veilig en helemaal in te stellen naar jouw wensen. Denk aan kleuren, lettertypen, foto’s, icoontjes. Alles zoals jij het wilt. Daarnaast helpen we je ook met de inhoud met ons e-book. Zo zit je ook op de inhoud altijd goed.

Een online onderscheidend visueel-cv voor al je sollicitaties.

Laat zien wie je écht bent!

Jan. 2020 - heden

Online Marketeer

Online marketing by Sophie, Branche: verschillende branches

Ik help bedrijven bij het opzetten en onderhouden van hun sociale mediakanalen. Verantwoordelijk voor:

 • Social Media Strategie
 • Content Creatie
 • Advertising
 • Analytics

Aantal resultaten: 85% toename leads, 96% toename volgers, 60% toename engagement.

Jan. 2018 - heden

Recruitment Marketeer

LEV hr-professionals, Branche: Human Rources

Verantwoordelijk voor:

  • Ontwikkelen nieuwe concepten zoals visuele vacatures en visueel-cv.
  • Opzetten online campagnes voor vacatures en diensten
  • Funnels bouwen (e-mail marketing, advertising)
  • Sociale Media content
  • Advertising (social media)
  • Vacaturevideo’s
  • Schrijven van blogs (SEO)
  • Cv-selectie en interviews afnemen

Aantal resultaten: 5000+ cv’s geselecteerd, 700+ kandidaten geworven via social media advertising, 271% stijging volgers social media, 3 van de 6 dienstverlening pagina’s in top 3 op Google.

jun. 2017 - dec. 2017

Minor in Melbourne, Australië

Deakin University

Voor mijn minor heb ik een half jaar in Melbourne, Australië gestudeerd. Een van de mooiste ervaringen ooit! Voor mijn studie volgde ik een combinatie van psychologie en marketingvakken.

sept. 2013 - okt. 2017

Online Recruiter

Manpower, Branche: Human Resources

Verantwoordelijk voor:

 • Het afnemen van telefonische interviews voor lageropgeleide functies.
 • Administratief

Dit was mijn bijbaantje tijdens mijn studie Psychologie. Ik ben hier weggegaan, omdat ik een half jaar ging studeren in Australië.

Prestaties

5000+

cv's geselecteerd

binnen LEV hr-professionals
700+

kandidaten geworven

via online wervingscampagne
2

Nieuwe concepten ontwikkeld

Visuele vacatures en visuele cv's

Opleiding

2015 - 2019

Arbeid & Organisatie Psychologie

Vrije Universiteit van Amsterdam
 • Diploma behaald
2014 - 2015

Toegepaste psychologie (propedeuse)

Hogeschool van Amsterdam
 • Diploma behaald
2008 - 2014

Havo

Christelijke Lyceum Apeldoorn
 • Diploma behaald

Cursussen

Online Marketing Fundamentals

SRM
2019

Conversie optimalisatie

IMU
2020

Wat anderen over mij zeggen

“Sophie is een creatieve ondernemende collega. Ze komt vaak met originele ideeën en weet deze ook om te zetten tot concrete acties. Daarnaast werkt ze zorgvuldig en neemt zij niet zomaar genoegen met het eerste beste resultaat. In de samenwerking is zij betrokken, gedreven en hard werkend. Een fijne collega om mee samen te werken.“

Miriam Stegehuis (Assessmentpsycholoog, LEV hr-professionals)

``Ik heb Sophie leren kennen als een zeer gedreven, zelfstandige en warme persoonlijkheid. Ze is bijzonder servicegericht, zelfstartend en zeer vasthoudend. Dit combineert ze met de nodige creativiteit. Daarnaast werkt ze zeer gestructureerd en is ze communicatief ijzersterk. Waar ze op sommige momenten nog kan groeien is er op te vertrouwen dat wat ze doet gewoon goed is. Minder de bevestiging zoeken en er op vertrouwen dat ze zeer competent is in wat ze doet. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen bij iedere organisatie die een een professional zoekt op haar vakgebied. Iemand met veel talent waar de rek ook nog zeker niet uit is.

Eigenlijk hoop ik dus ook dat ze nog lang aan LEV en visueel-cv verbonden blijft!``

Johan Post | Owner @LEV HR-professionals

Gegevens

 • Nederlandse
 • Alleenstaand
 • Ja
 • Oranjelaan 2
 • 7316AL Apeldoorn
 • Nederlands
 • Engels - vaardig in woord en geschrift
  Duits - basisvaardigheid

Overtuigd?

Je weet me te vinden! Sophie Post, jouw recruitment marketeer.