fbpx

FAQ

Hieronder beantwoorden we alvast de veelgestelde vragen! Mocht je toch nog een andere vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op.

1. Hoe verstuur ik mijn sollicitatie?

Je sollicitatie is eigenlijk een webpagina. Je deelt dus eenvoudig de URL met wie je wilt, maar je kan ook de PDF teaser downloaden! Dit document download je eenvoudig in jouw account. In het document staat kort wat informatie over jou en de Recruiter/ontvanger wordt doorverwezen naar jouw visuele cv.

2. Zijn mijn visuele cv’s wel veilig bij visueel-cv?

Zeker! Visueel-cv draait op beveiligde servers en de cv-pagina’s die je publiceert worden niet geïndexeerd door Google. Dit houdt in dat jouw webpagina niet naar voren komt als iemand op jouw naam zoekt in Google. Verder bescherm je ook nog eenvoudig je cv’s met een wachtwoord . Zo kan alleen iemand jouw cv bekijken als diegene de URL en het wachtwoord heeft.

3. Hoe werkt het proefaccount?

In het proefaccount krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met visueel-cv. In dit account kan je 1 cv opmaken en kun je verder gebruik maken van alle features. Wanneer je een abonnement afsluit vervalt de limiet van 1 cv en wordt dit afhankelijk van het gekozen abonnement 3 cv’s (light) of onbeperkt (premium).

4. Moet ik alle elementen gebruiken in het cv?

Nee hoor! Alle elementen binnen het cv zijn aan- of uit te zetten. Dus als jij bijvoorbeeld liever geen video toevoegt of liever geen informatie geeft over je persoonlijkheid dan verwijder je dit blok eenvoudig. In de handleiding die je ontvangt in de mail staat hier ook meer uitleg over.

5. Kan ik switchen tussen abonnementen?

Zeker! Wil je toch liever van een light abonnement overstappen op een premium abonnement? Of juist andersom? Stuur een mail naar info@visueel-cv.nl en dan zetten wij dit uiterlijk binnen 3 werkdagen voor je om.

6. Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Wil je om welke reden dan ook stoppen met het gebruik maken van visueel-cv? Geen probleem! Je kan maandelijks opzeggen door te mailen naar info@visueel-cv.nl. Zeg uiterlijk 1 dag voordat de verlening ingaat en/of uiterlijk voor de dag dat de maandelijkse vergoeding is verschuldigd op.

7. Als ik heb opgezegd, kan ik dan op een later moment terugkomen bij mijn gemaakte cv’s?

Dit kan alleen met jouw expliciete toestemming. Wanneer je opzegt vragen we altijd of we jouw content 12 maanden mogen bewaren. Ga je in de tussentijd toch weer aan de slag met visueel-cv dan ga je eenvoudig verder. Heb je de proefperiode niet verlengd? Dan worden al je gegevens na 4 weken automatisch verwijderd.

Proberen? Vraag nu je gratis proefaccount aan!

Toch nog een vraag? Stel ze hieronder.