fbpx

FAQ

Hieronder beantwoorden we alvast de veelgestelde vragen! Mocht je toch nog een andere vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op.

1. Hoe verstuur ik mijn sollicitatie?

Je sollicitatie is met visueel-cv een dynamische webpagina met een URL. Om je visuele cv te versturen als sollicitatie naar een bedrijf download je in jouw account met een druk op de knop de PDF teaser.

Dit is een document met kort wat informatie uit jouw cv en daarbij een link naar het volledige visuele cv. Deze informatie wordt automatisch uit jouw visuele cv gehaald en in de PDF teaser opgenomen.

Upload deze PDF teaser bij het sollicitatieformulier en klaar ben je. Eitje dus 👏🏼

2. Moet ik alle elementen gebruiken in het cv?

Nee hoor! Alle elementen binnen het cv zijn aan- of uit te zetten. Dus als jij bijvoorbeeld liever geen video toevoegt of liever geen informatie geeft over je persoonlijkheid dan verwijder je dit blok eenvoudig. In de handleiding die je ontvangt in de mail staat hier ook meer uitleg over.

3. Kan ik later extra cv's bijkopen?

Zeker! Koop eenvoudig via deze link extra visuele cv’s voor €1,50 per stuk.

4. Zijn mijn visuele cv’s wel veilig bij visueel-cv?

Zeker! Visueel-cv draait op beveiligde servers en de cv-pagina’s die je publiceert worden niet geïndexeerd door Google. Dit houdt in dat jouw webpagina niet naar voren komt als iemand op jouw naam zoekt in Google. Verder bescherm je ook nog eenvoudig je cv’s met een wachtwoord . Zo kan alleen iemand jouw cv bekijken als diegene de URL en het wachtwoord heeft.

5. Hoe lang bewaren jullie mijn content?

Jouw account met content is in ieder geval 6 maanden actief. Je ontvangt van ons na die 6 maanden een mail met de vraag of we jouw content voor 12 maanden mogen bewaren. Geef je toestemming en wil je tot 12 maanden later toch weer verder met visueel-cv? Dan kun je nadat je weer een pakket hebt aangeschaft eenvoudig verder waar je gebleven was. Geef je geen toestemming? Dan wordt jouw content binnen 4 weken verwijderd.

Aan de slag? Maak nu jouw account aan!

Toch nog een vraag? Stel ze hieronder.