fbpx

Over visueel-cv

Hoi, wij zijn Johan & Sophie. De founders van visueel-cv!

Johan is inmiddels alweer meer dan 21 jaar eigenaar van LEV hr-professionals en Sophie werkt sinds 2018 ook binnen LEV. Een personeelsadvies bureau waarin we ons onder andere bezighouden met werving en selectie, visuele vacatures en assessments.

We zijn gek op het ontwikkelen van nieuwe concepten. Wij denken altijd, hoe kan het anders en beter? Zo zijn we in 2020 begonnen met het maken van visuele vacatures. We kwamen bij zoveel bedrijven en elke keer is het leuk om te zien welke sfeer er binnen dat bedrijf is. Elk bedrijf is anders, allemaal uniek. Het was altijd zo jammer dat deze sfeer in woorden niet echt over te brengen was. En zo kwamen we bij het maken van visuele vacatures. Vacatures vol beeldmateriaal, collega’s die wat vertellen over zichzelf, de baan en de organisatie en noem maar op. Alles om echt te laten zien wie het bedrijf is en wat de functie inhoudt.

Maar er is ook een andere kant. Wij kunnen ons voorstellen dat jij als sollicitant ook wilt opvallen en ook wilt laten zien wie je écht bent. En misschien vind jij dat ook wel lastig met alleen woorden. Of misschien vind je het überhaupt lastig om te bepalen wat er nou op zo’n cv moet staan? Hoe verkoop ik mezelf het beste? En zo ontstond ons idee voor visueel-cv. Een plek waar jij als sollicitant kan laten zien wie je écht bent en waarbij we je helpen om de juiste informatie op te schrijven.  Foto’s, video’s, een fris ontwerp… Alles is aanwezig om jou te helpen jezelf te laten zien en die droombaan binnen te slepen. Makkelijk in gebruik, veilig en helemaal in te stellen naar jouw wensen. Denk aan kleuren, lettertypen, foto’s, video. Alles zoals jij het wilt. Daarnaast helpen we je ook met de inhoud met onze tips in ons gratis E-book. Zo zit je ook op de inhoud altijd goed.

Een online onderscheidend visueel-cv voor al je sollicitaties. We hopen je op deze manier te helpen met het krijgen van een baan waar je blij van wordt. Een organisatie waar jij echt op je plek zit of zoals we bij LEV altijd zeggen, een plek waar je werkt vanuit je hart.

Bekijk nu onze pakketten en maak jouw unieke cv!